Чагатај Улусој и Дујгу Сарисин се снимани од папараци. Еве ги снимките за кои коментираа сите!

Вчера, Чагатај Улусој беше фатен од папараците како ужива во одрмор со својата девојка Дујгу Сарисин. Двојката е во Бодрум на нивниот брод и се чини дека одлично минуваат. Во видеото што го снимиле папараците, се чини дека парот, за кој постои сомневање дека се разделиле, одлично време играат карти со своите пријатели и се шегуваат едни со други. Покрај тоа, во видеото тие се чини дека искажуваат лубов еден на друг со гушкање и бакнување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*