Чагатаи Улусои во новата серија Şeref Sözü?

Според Бирсен Алтантас, Тимур Савчи го поканил Чагатаи Улусои да биде дел од новата серија Şeref Sözü.
Преговорите се во тек и конечна одлука сè уште не е донесена. Во наредниот период ќе се знае дали Кагатај ќе се најде во нова серија која се повеќе и повеќе привлекува внимание во Турција.

Она што е познато од претходно е дека серијата ќе се снима во Мардин. Режисер на серијата е Цевдет Меркан, а сценариото е напишано од Еда Тезчан (позната од серијата Херџаи). Серијалот ќе се снима за Турската шоу ТВ, а е во продукција на Голд Филм.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*