Ханде Ерчел со бебе на инстаграм (ФОТО)

Актерката Ханде Ерчел во моментов минува низ фази на убави моменти и груби наслови во печатот.
Проектот Чукај на мојата врата, во кој таа ја игра главната улога со Керем Бурсин, станува сè попопуларен. Ханде ја извршуваше улогата на Еда брилијантно, а сите се воодушевени од начинот на кој таа и Керем делуваат. Енергијата меѓу нив е посебна, тие се приближуваат одлично, а исто така поминуваат многу време заедно надвор од сетот.

Во исто време, насловите во турските медиуми финансирани од нејзиното поранешно момче, Мурат Далкилиќ, стануваат се повеќе груби кон актерката. Пишувавме за начинот на кој Мурат сака да се промовира.

Ханде, се чини дека не и обрнува премногу внимание на тие натписи. Таа ужива да биде со внуката Ајлин Мави и често објавува фотографија со бебето на својот Инстаграм профил. Така беше и овој пат, а актерката и малата Ајлин ги ублажија сите и привлекоа многу насмевки. Еве ги фотографиите.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*