Ханде Ерчел се преместува во Лондон, еве ги плановите на актерката!

Убавата и младата актерка од турската серијата ” Црниот бисер”, Ханде Ерчел е многу позната за јавноста. Нејзината кариера се одвива многу добро и актерката е целосно фокусирана на тоа. Веќе, Ханде одлучи да оди во Лондон, каде што презема актерски лекции. Актерката е доста среќна за тоа и сигурно дека еден ден нејзината работа ќе биде наградена. Последното време многу се дискутираше за Ханде и нејзиноит приватен живот и нејзината врска со пејачот Мурат Далкилич.View this post on Instagram

📽

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *