Ханде Ерчел потпиша необичен договор

Турската актерка Ханде Ерчел потпиша необичен договор со архитектонска компанија, ние ги донесуваме деталите.

Ханде Ерчел е една од најпопуларните и затоа најплатените турски актерки. Не е изненадување што дел од парите се инвестираат во недвижнини. Ерчел реши да се исели од куќата што ја изнајми, каде што живееше со поранешното момче Мурат Далкилиќ. Актерката купи нова вила вредна 10 милиони турски лири. Станува збор за вила на два спрата, а во моментов се работи на реновирање. Она што беше малку изненадувачки беше барањето на актерката строго да ја чува својата адреса од јавноста. Според оваа точка од договорот, архитектонската компанија нема да смее да ја објавува локацијата на вилата во портфолиото на својата компанија.

Ханде Ерчел очигледно сака да се држи настрана од очите на јавноста кога станува збор за нејзиниот приватен живот. Колку ќе биде успешен, останува да видиме.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *