Ханде Ерчел и поранешното момче под ист покрив?

Актерката Ханде Ерчел потврди за турските медиуми дека раскинала со Мурат Далклич.
Ханде отиде чекор подалеку и ги избриша фотографиите со Мурат од сите социјални мрежи. Младата актерка и Мурат веќе извесно време живеат под ист покрив. Она што ќе биде отежнувачка околност во новата ситуација е тоа што е направена авансно плаќање од 600 илјади лири (50 илјади лири за секој месец) за куќата во која живеат. Турскиот печат сега се повеќе се занимава со прашањето дали Ханде и Мурат ќе останат под ист покрив, или ќе бараат ново решение.

Лубовта на оваа двојка започна уште во 2017 година. Откако решија да живеат во ист дом, сите мислеа дека Ханде и Мурат се доближуваат до бракот. Затоа, веста за нивното раскинување е големо изненадување…

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*