Ханде Ерчел и Мурат Далкилич ја раскина врската?

Лубовта на Ханде Ерчел и Мурата Далкилиќ започна во 2017 година.
Веста за нивното раскинување ги изненади сите. Турските медиуми честопати пишуваа за оваа славна двојка и нивната врска. Во претходниот период се зборуваше многу за тоа дека Ханде и Мурат, кои живееле во истата куќа, ќе стапат во брак. Сепак, според најновите вести, парот раскинал.

Мурат и даде голема поддршка на Ханде, за времето кога нејзината мајка беше болна во 2018 година. По кратката пауза, парот ја обнови лубовта во 2019 година. Според печатот, парот раскинал пред 3 недели, а Ханде Ерчел во моментов е без сомнение ја има најуспешниот период во неговата кариера и деловниот живот. Ханде е со Керем Бурсин, главната звезда во серијалот Чукај на мојата врата, што ги надмина сите очекувања кога станува збор за гледаноста и популарноста.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*