Ханде Ерчел и Керем Бурсин се воодушевија уште пред емитувањето на серијата Sen Cal Kapımı

Новата турска серија Sen Cal Kapımı започнува со емитување на 8-ми јули.
Судејќи според видео најавите од серијалот и првата епизода – публиката е воодушевена. Коментарите особено ја потенцираат енергијата што ја емитираат главните актери во серијалот, Ханде Ерчел и Керем Бурсин.

Дејствието на серијата е засновано на врската помеѓу Еда (Ханде Ерчел) и Серкан (Керем Бурсин). Еда е млада девојка која инвестираше во образованието. Таа се соочува со проблем, а нејзината меѓународна стипендија за колеџ е одземена. Без неа, таа нема да може да ги продолжи студиите и ќе остане само на средно образование. Серкан и нуди стипендија, под услов да се преправа дека е заедно во наредните два месеци. Еда првично ја одбива понудата, но поради новите услови, таа е принудена да се согласи. Серкан и Еда почнуваат да доживуваат страсна, предизвикувачка врска која ќе ги натера да заборават на сè до сега. Останува да се види во која насока сè ќе се развива.

Коментарите како „Ова е можеби најдоброто дуо после многу години“ стануваат се почести, а многумина со нетрпение го очекуваат почетокот на новата серија. Популарноста на серијата пред самото емитување е потврдена и од фактот дека официјалниот профил на Sen Cal Kapımı на Инстаграм имал над 100.000 следбеници по околу 10 дена. Коментарите главно ги истакнуваат главните актери, но и благодарноста на луѓето што го направија ова одлично дуо. Погледнете две видео соопштенија и напишете ни ги во коментарите како изгледаат Ханде и Керем.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*