Ханде Ерчел и Керем Бурсин – лубов или големо пријателство?

По раскинот на Ханде Ерчел и Мурат Далкилиќ, социјалните мрежи во Турција се полни со информации и вести за наводната врска помеѓу Ханде и Керем Бурсин.

Турските медиуми веќе неколку дена се занимаваат со оваа тема и се донесени неколку заклучоци. Причината за раскинот на младата актерка и Мурат беше неговата лубомора. Мурат во неколку наврати се обиде да се извини и да се помири со Ханде, но таа не го сакаше тоа. Како што вели таа, на таа врска и е ставено точка. Се поставува и прашањето, која е причината за лубомората на нејзиното поранешно момче. Многумина ја наведуваат Керема Бурсин како причина, и енергијата меѓу Ханде и него, што е очигледно и видливо за сите. Двојката во серијалот Чукај на мојата врата изгледа хармонично, и тие целосно ги воодушевија сите што следеа барем дел од епизодите што се емитуваа досега. Членовите на медиумите исто така го бараа одговорот за можната лубов на главните актери во серијалот на сетот.

Според еден од членовите на тимот, Ханде и Керем поминуваат многу време заедно. Тие честопати се смешкаат, а Керем е тој што е таму за да ја натера актерката да се насмевна и да го подобри расположението во секое време. Ханде се чувствува многу убаво во друштво на колегата. Односот меѓу нив е одличен и полн со позитивна енергија. Тие честопати разговараат за и по сетот и одат на прошетки. Сепак, не е познато дали лубовта полека се раѓа меѓу нив, или тие се само добри пријатели.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*