Халит Ергенч се извинува за неговите зборови

Халит Ергенч, по бранот на негативни критики за ситуацијата со Озан Гувен, беше принуден да објасни објаснување на Инстаграм.
Актерот изјави дека е погрешно разбран. Тој сакаше да каже дека судењето, кое сè уште трае, го вознемири многу. Како што изјави, жално е што не можеше да го изрази правилно своето мислење. Не поддржува никаков облик на насилство. Тој им се извинува на оние кои биле жртви на насилство и се бори против тоа.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*