Халит Ергенч и авантурата што Бергузар Корел ќе ја памети цел живот

Бергузар Корел неодамна опиша авантура со јахти организирана од нејзиниот сопруг Халит Ергенч.
Сè се случи пред неколку години кога Бергузар беше бремена. Халит Ергенч сакаше да ја изненади својата бремена сопруга и да замине на јахта со неколку пријатели. Тој изнајми јахта што не ја видел во живо и го одведе тимот на интересно патување. Како што се покажа подоцна, кога пристигнаа, јахтата беше многу стара, ‘рѓосана и со многу лоши кревети. Повеќето кревети не биле доволно долги за да можат да примат возрасен човек. На јахтата немаше тоалет, а повеќето од гостите мораа да спијат на палубата, опиша Корел низ смеа.

Во секој случај, Халит Ергенч подготви настан за паметење на неговата сопруга, кој сè уште го памети среќно и со насмевка.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *