Хазар Ергучлу за серијата Алев Алев

Актерката Хазар Ергучулу вчера даде кратко интервју за турските медиуми.
Во неа таа најмногу зборуваше за нејзината улога во серијата Алев Алев. Како што истакна актерката, таа е многу среќна што работи на тој проект. Таа е задоволна од начинот на кој го претставува својот лик, имајќи ги предвид сите околности и потешкотии со кои се соочиле при подготвувањето за оваа серија. Таа донесе одлука да ја прифати улогата релативно лесно. Откако го прочита сценариото, таа немаше дилема и реши да каже да и да се појави во серијата.

Присутните новинари забележаа дека Хазар не му изгледа најдобро на Ергучулу. Како причина за тоа, тие ја споменаа и многу тешката и сложена шминка што актерката треба да ја носи за време на серијата, што и штети на лицето.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *