ХАЗАЛ ЌЕ БИДЕ НЕВЕСТА, НИКОГАШ НЕМА ДА ПОГОДИТЕ СО КОГО ЌЕ СЕ МАЖИ

Секоја епизода од хит серијата „Парампарче“ носи нови драматични моменти кои верните гледачи не можат ни да ги претпостават.
На една од многуте фан страници на серијата на Фејсбук постојано осамнуваат куси видео најави од она што следи во третата и последна сезона. Имано Хазал ќе сака да се омажи со Дамир кој е еден од најголемите мафијаши на Балканот, и Џихан и Дилара не го прифаќаат за зет, но посебно Дилара ќе биде ригорозна во својата одлука и постапка.
Иако не и дозволуваат да стапи во брак, Хазал сепак ќе облече венчаница и ќе каже „Да“, но во тој момент ќе се случи нешто шокантно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *