Хазал Каја ги изненади сите со новиот проект

Познатите имиња се здружија околу еден проект направен за кино, книгата со исто име “Benden Ne olur”, напишана од Асли Козмаз.
Нур Фетаххоглу, Хазал Каја, Селин Керекерци, Енис Арикан и Елчин Агакан, се собраа на филм со потписот на Медиапим и ја изразија својата среќа со објавување на социјалните медиуми.

Во оваа симпатична средба на познати актери, Хазал Каја привлече внимание со нејзиниот поинаков имиџ. Актерката ја додаде пораката „Не можам да издржам“ на својот пост… Обожавателите на Хазал Каја последен пат ја видоа познатата актерка во ТВ серијата Our Story 2019. Неколку месеци по раѓањето на нејзиниот син Фикрет Али, Хазал Каја се враќа на сцената.

Селин Чекерци ја објави истата фотографија и напиша: „Каде е ова Тахтасарај?“ Нејзините придружници коментираа: „Погледнете го тимот, како што е Лигата на шампионите“.

Истата фотографија од својот профил ја објави Елчин Афачан. Актерот Енис Аричан објави фотографија на која се гледа домат во раката со изјава дека е без хормони. Тој, исто така, се насмевна на белешката „Родена исто како мене“.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*