Фото: Тој е Хрват и глуми негативец во „Парампарче” – погледнете му го братот близнак

Хрватот Дамир Јанков во последната сезона од серијата „Парампарче“ направи вистински раздор меѓу семејството Ергуван и Ѓурпинар. Во приватниот живот негативецот е сосема поинаков.

Сарп Акаја најмногу го паметиме и по серијата Езел.

Тој има брат близнак. Ова се фотки од приватноста.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *