(ФОТО) Сосема друг човек: Ова е лошиот Џенгиз во приватноста

Сигурно е дека младиот турски актер Беркај Атеш(31) својата најголема популарност ја стекна во серијата „Се викав Мелек“. Улогата на лошиот и немилосрден човек по име Џенгиз кој дури не го сака ниту сопственото дете, можеби создаде аверзија кај гледачите на серијата, но затоа пак му донесе најголема слава и тоа не само во Турција, туку ширум Европа и Азија каде се емитуваше серијата.


Инаку, кога станува збор за неговата актерска кариера, истата и не е така богата, а повеќе има театарски улоги. Иако е активен на социјалните мрежи, Беркај не многу открива за својата приватност. Дури и енергијата која ја има на своето лице е доста поразлична од онаа во серијата од која стана најомразениот лик.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *