ФОТО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ПОЈРАЗ ОД „МОЈОТ СИН” БЕЗ БРАДА

Турскиот актер Икер Калели или попознат како Појраз од актуелната серија „Мојот син“ која се емитува на ТВ Сител, покрај глумата целосно е посветен на својата голема љубов – нуркањето.
Илкер Калели или познатиот Појраз од хит серијата на Сител ТВ, “Мојот син”, изгледа вака без брадата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *