(ФОТО) Од баба до бунтовничка: Вака изгледа во приватноста „тетка несмасна“ од „Се викав Мелек“

Неодамна можевте да прочитате која е вистинската ќерка на актерката Вахиде Перчин која ја игра улогата на мајката на учителката Зејнеп. Ако сте ја гледале турската серија „Сулејман величенствениот“ тогаш сигурно ја препознавте од улогата во тој филм.

Во актуелната серија „Се викав Мелек“ според улогата таа изгледа постаро, но во приватноста, Вахиде е како друга жена.
Со обетка на носот и друга фризура, таа изгледа сосема поинаку.Инаку, пред неколку години таа се избори со ракот на дојка поради кој еден период ја изгуби и косата, но денес е среќна што ја победи лошата болест и ужива во тоа да го менува изгледот, особено фризурата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *