(Фото) Овој дечко е новата лубов на ” Хазал”, гледајте колку е млад…

Младата и шармантна актерка Алина Боз, позната на нашата публика во улогата на Хазал од серијата “Парампарче”, имаа нова лубов.
Таа започна љубовна врска со син на успешна пејачка во Турција.
Но нивната врска стана многу сериозна, па актерката и новиот дечко одлучија да живеат заедно и Алина се пресели во неговиот дом.
Парот признава дека живеат заедно и за ова нивна одлука добија согласност од двете семејства.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *