(ФОТО) Оваа српска убавица е сопруга на познатиот турски актер кој сите го знаете – Србија е неговиот втор дом!

Малкумина знаат дека шармантниот и згоден актер и модел Кан Нергис е српски зет. Тој две години е во брак со Србинката Јелена, а како плод на нивната љубов ја имаат и неколкумесечната ќеркичка. Кан вели дека и тој самиот не знае како судбината успеала да го спои токму со Јелена, бидејќи шетал низ многу земји.


-По толку земји јас не знам како наидов на неа од Србија. Едноставно ни се вкрстија патиштата. Многу сум среќен што е така, вели Нергис. Јелена е од Крагујевац, а со сопругот живеат во најелитниот дел на Истанбул. Тој додава дека Србија ја запознава секој пат одново и посетил многу места досега. Инаку Кан Нергис е многу познат за нашата публика во серијата Се викав Мелек.

We have no idea how we match the color…:)

A post shared by Can Nergis (@cannergis) on


Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-04-11 07:49:12Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comVVÿU2^÷

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *