(ФОТО) Нема да верувате која актерка е пријателката на Зејнеп што и го украде момчето во приватноста!

Турските медиуми имаат многу за што да пишуваат, особено кога меѓу актерите во сериите често се раѓа љубов, потоа брак, па и разделби.
Деновиве дознавте дека актерката Џансу Дере која ја игра улогата на Зејнеп во „Се викав Мелек“ има лоша љубовна судбина и тоа дека нејзиното момче Џем Илмаз ја напуштил заедно со нејзината најдобра пријателка и колешка.

Станува збор за актерката Аху Јагту или адвокатката Џандан која ја запознавте во серијата „Парампарче“.
Во медиумите може да се сретнат доста написи за ова неверстство, но за актерите, оваа приказна е веќе минато, па секој си го живее својот живот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *