(ФОТО) Нема да верувате кое е момчето на убавата Ојку во реалноста

Атрактивниот 30 годишен турски актер Серкан Чајоглу имавме прилика да го гледаме во серијата „Љубовта на мојот живот“ со актерката Ханде Догандемир. Сега пак, го гледаме во хит романтичната комедија „Сезона на црешите“ каде е во главна улога со актерката Озге Гурел.

This is heaven! #nofilter

A post shared by Serkan Cayoglu (@serkancayoglu) on


Она што е интересно дека љубовта од приказната снимена во 2014 година се пренесе и во реалноста. Озге и Серкан се заедно веќе неколку години, а својата љубов не ја кријат од јавноста. Обожавателите пак, дополнително ги засакаа со тоа што имаа можност да ги видат како двојка на ТВ екраните.

Biz de ekran başındayız #aşkgeliyor #kirazmevsimi 😊✌️

A post shared by Serkan Cayoglu (@serkancayoglu) on

📌📌

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *