ФОТО: Мајката на Малиот Ага – една од најубавите турски актерки

Актерката која се прослави по улогата на мајка на Малиот ага, Бирче Акалај, е една од најубавите жени во Турција.Таа беше мис на Турција во 2004 година, а работи и како модел и како актерка. Таа има одиграно неколку улоги во многу убави турски серии а моментално игра во улогата на Асли во најновата турска серија Црна Бела Љубов којашто моментално е една од најгледаните турски серии.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *