(ФОТО) Луда трансформација: Лошата сосетка Фикрие од „Нашата Дениз“ во приватноста од буцка стана риба ипол

Оние кои ја следат серијата „Нашата Дениз“ која се емитува на македонски, албански и други балкански ТВ канали, веројатно тешко ја поднесуваат улогата на сосетката Фикрие. Актерката Јешим Черен Бозоглу (43) ја игра оваа улога и тоа толку успешно што за брзо време станува една од најнеомилените.


Таа е професионална актерка која има богато актерско портфолио. Но, она што е интересно за неа е тоа што поради улоги има направено голема трансформација во килограмите. Од буцка и жена која изгледа доста постаро, до згодна млада риба ипол на која тешко би и дале 43 години. Погледнете:

Hoşgeldin demiş miydim 2018?… 📸by: @enginkorkmazz @enginkorkmazphotography

A post shared by Yeşim Ceren Bozoğlu (@yesimcerenbozogluu) on

Camelot khaleesi 🐲🏰🐉 #nofilter #nophotoshop 📸 credits: @enginkorkmazz

A post shared by Yeşim Ceren Bozoğlu (@yesimcerenbozogluu) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*