(ФОТО) Личи на неговата мајка: Ова е вистинското семејството на убавиот Бурак Озчивит!

Турскиот актер Бурак Озчивит сме го гледале во повеќе серии, а моментално кај нас е актуелен со улогата на Кемал во серијата „Карасевда“.


Турските медиуми будно го следат неговиот приватен живот, па на интернет лесно може да се пронајдат информации и фотографии од неговата приватност и семејството.
Од приложеното може да се види дека Бурак ги има очите на мајка си и доста наликува на неа, но гените не го заобиколиле ниту оние од неговиот татко.
Бурак ја има и сестра си Бурчин(десно до него) која исто така е вистинска убавица.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *