(ФОТО) Лицемерната Шејма од „Сезона на црешите“ глумеше и во „Бурни времиња“ – а беше и стриптизета

Нилпери Шахинкаја младата 30 годишна турска актерка која сега ја гледаме во улогата на лицемерната Шејма во „Сезона на црешите“, пред неколку години ја гледавме и во серијата „Бурни времиња“. Доколку ја следите комичната серија, сигурно сте почнале да претпоставувате во кој филм претходно сте ја гледале. Како во оваа актуелна серија, така и претходно таа има улога на лоша девојка која прави сплетки.


Речиси во секоја улога таа сака да се омажи со богат маж, а пак мајка и ја подржува, исто како и во претходната улога. Инаку, впечатлива е по црвената коса, темпераментот и тоа што за разлика од останатите турски актерки, не избегнува да се разголува пред камера.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*