ФОТО: Кога ќе се изгаснат камерите на хит серијата – погледнете што се случува

Зад камерите на серијата која е хит кај нас, Нашата Дениз. За разлика од трагичната приказна, зад камерите смеа, урнебес и вистински пријателства.





Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*