(ФОТО) Згодниот Мират од „Нашата Дениз“ не е актер туку познат пејач – приватно е уште поголем заводник

Во турската серија „Нашата Дениз“, тој ја игра улогата на чесниот Мират кој сака да им помага на луѓето. Но, во приватноста тој и всушност не е актер, туку композитор, поп-пејач и текстописец. Попознат е под уметничкото име Кутси,а неговото вистинско име е Ахмет Кутси Кардоган, имиња кои ги добил по турски писател. Роден е во 1973 година и пораснал во Анкара, има издадено осум студиски албуми, а играл улоги во три турски серии досега.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-09-23 09:22:36Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*