ФОТО: ЖЕНИТЕ ПОЛУДЕА ПО ОВОЈ ТУРСКИ АКТЕР – КОГА ЌЕ ГО ВИДИТЕ ВЕДНАШ ЌЕ ПОЧНЕТЕ ДА ЈА ГЛЕДАТЕ СЕРИЈАТА

Со својот изглед и талент Алп Навруз успеа за кратко време да стекне голем успех и да ја разниша популарноста на убавиот Бурак Ожџвит, познат као Бали Бег. Алп Навруз е актер роден во Турција во 1990 година. Медиумите пишуваат дека со својот изглед и талент успеал за кратко време да стекне голема слава. Публиката може да го гледа во серијата „Ќерки“, а негов заштитен знак е неговата долга коса. Погледнете повеќе негови фотографии:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *