(фото) Девојките лудуваат по Мустафа од „Нашата Дениз“, но кога ќе го видите разголен…

Младиот турски модел и актер Батухан Екши или попознат како Мустафа во серијата „Нашата Дениз“ и во приватноста е доста атрактивен како и во серијата. Освен на ТВ екраните тој е доста популарен и на социјалните мрежи каде редовно објавува фотографии од својот приватен живот.

🤙🏼

A post shared by Batuhan Ekşi (@eksibatuhan) on


Батухан има 26 години, медиумите пишуваат дека е слободен, но тој пак понекогаш знае да објави фотографии со една иста девојка на која не и го открива идентитетот. Тешко би го препознале со брада, но во разголено издание ќе ги остави девојките без здив.

☀️

A post shared by Batuhan Ekşi (@eksibatuhan) on

Claptone – Under The Moon

A post shared by Batuhan Ekşi (@eksibatuhan) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*