Фото: Го гледаме во хит серијата , вака изгледа сопругата на познатиот актер

Актерот од хит серијата кој ги освои сите со добрината е познат турски пејач и текстописец со многу хитови.
Ахмет во приватниот живот е многу успешен, а неговата вистинска сопруга изгледа вака.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *