(ФОТО) Вистинскиот сопруг на Нихан е болен: Новинарите ги фотографираа пред болница

Брачната двојка Догулу, Неслихан и Кадир, се фотографирани како излегуваат од една истанбулска болница, а Кадир на лицето има маска. Двојката за која долго време кружат гласини дека е пред развод , очигледно имаат проблеми кога е здравјето во прашање.


Фотографите на ја пропуштиле оваа прилика да ја „уловат“ брачната двојка која очигледно се вознемирила од присуството на медиумите. Инаку, Неслихан деновиве призна дека навистина имале проблеми во бракот, но сега тоа останало зад нив.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*