Фотографијата на Серена Сарикаја без шминка ја подели јавноста (ФОТО)

Секој пост и фотографија на актерката Серенај Сарикаја привлекува големо внимание од турските медиуми.
Турските медиуми во текот на вчерашниот ден и денес како една од главните теми носат фотографија на Серенај Сарикај без шминка. На фотографијата Серенај нема парче шминка, а јавноста е поделена кога станува збор за појавата на младата актерка. Една група мисли дека Серенаја е природно убава, и дека е убава без шминка, додека други други луѓе мислат дека таа е само одлична во Фотошоп и дека само со голема количина шминка изгледа одлично. Еве ја најновата фотографија каде актерката без шминка е лево, а сликите со шминка и обработени во Фотошоп се наоѓаат десно.

Како изгледа Серена Сарикаја без шминка?

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*