Финале за серијата Барај?

Турската серија Барај полека се приближува до својата триесетта епизода.
Заплетот во серијата е интересен за гледачите, за што станува збор и за рејтингот. Кога еден од следбениците на социјалните мрежи го праша блогерот Токио што мисли за серијата наскоро да има финале, Токио се изненади. Тој беше изненаден од приказните за финалето на серијата сега кога рејтингот на проектот Барај е на 7%. Блогерката се прашуваше, кој друг го прави финалето кога серијата има толку многу гледаност? Дали тулата падна на главата на некој од водачите на компанијата или на луѓето од производството? Немаше официјални информации за финалето на проектот, но има сè повеќе информации дека серијата може да заврши наскоро. Останува да видиме кога ќе биде тоа.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *