„Фахрие е моја единствена“: Интервју на Бурак Озчивит!

Бурак Озчивит даде интервју за турскиот весник „Хуријет“. Во интервјуто, тој зборуваше за неговиот нов филм “Can feda”, за брачниот живот со Фахрие и многу други работи.Иритирачки е колку сте убав и згоден. – Што да одговорам? Не гледам такви работи. Ако гледав на тоа, не би стигнал до каде сум сега. Предноста е добро да се погледне, но мора да се поседуваат и други нешта. Потребни се чувство, мудрост, способност, љубов за вашата работа на пример.Дали се чувствувате како рок-ѕвезда поради настаните во Виена (обожавателите го окупираа хотелот во кој тој престојуваше)? – Како и да е, тие времиња поминаа.

Дали ви смета што сте толку убави? Можеби вашата личност не доаѓа до израз поради тоа? – Не. Бидејќи глумата е поврзана само со улогата што ја играте. Треба да станете личноста што ја играте. Кога ќе успеете, никој не те гледа повеќе вистински, туку личноста што ја играш.Како е твојот брак? – Одлично. Фахрие е моја единствена.

Иако не сте долго време во брак ве разведоа во медиумите. – Што да кажам, луѓето се чудни. Но, ние не се окупираме со тоа. Дали вестите што излегуваат не се вистинити? – Станувате наутро, го отворате вести и не верувате во она што го читате.
Како реагирате на лажни вести? – Никогаш не реагирам на тоа. Не ги негирам ниту на социјалните мрежи. Луѓето ќе дознаат дали тоа не е вистина когатогаш. Дали има фанови кои сакаат да ве одвојат од Фахрие? – Невообичаено е што не сметаат за складна двојка. Многу ми е убаво. Тие ме сакаат и мене и неа. Но, постојат оние што ги сметаат дека е грда и мислат дека не ви одговара? – Фахрие е моја единствена. Се вљубивме во снимање. Каде одиш да се одмориш од сè? – Не можеме да се одмориме во Турција. Пред тоа патував низ земјата, но сега немам многу слобода. Фахрие и јас сакаме да ги ставам шлемовите, да се качиме на моторот и да се возиме низ градот. Се качуваме и возиме до плоштадот Султан Ахмет Како започна вашата врска со Фахриe? – Почна во заедничката серија “Чаликушу”. Заедно снимавме филм. Потоа се вљубивме.Дали ти беше тешко да се ожениш? – Не воопшто! Не се плашевте дека ќе ги изгубите фановите? – Никогаш не го гледав тоа. Сакав да се оженам затоа што ја сакам. Многу сме среќни. Дали има нешто подобро од заеднички живот со личност која ти е по душа и ум? Можевме и претходно решивме да се оземеме, но обврските го спречија тоа. Ние сме заедно четири години Можевте ли да продолжите врска без брак? – Се разбира, но сакавме да се венчаме. Семејствата не поддржуваа. Нашите семејства се типични турски семејства. Убаво е да споделите живот со некој. Претходно, најпосакуваните мажи остануваа ергени… – Не ми се допаѓа тој начин на размислување. Се вљубив и се оженив. Што повеќе од тоа. Дали е љубоморна? – Фахрие? Воопшто не. И таа е многу убава и секси жена. Дали сте љубоморни? – Има голема љубов и почит меѓу нас. Ја знам нејзината работа, додека и таа мојата. Затоа, нема место за љубомора меѓу нас. Не и забрануваш да се љуби со други на љубовни сцени? – Ние се почитуваме и продолжуваме да ја вршиме нашата работа како порано. Бебе? – Тоа е судбина. Во моментов, не планираме. Ако ти каже дека е бремена? – Не знам, тоа е судбина. Во медиумите се оди како што треба. Се венчаа, доаѓа бебе… Иако ова не е точно и не може да се верува. Што е најдоброто зготвено од Фахрие? – Таа е неверојатна! Јас не видов некој што подобро готви од неа. Таа е уште подобра од мојот татко! Нема подобра од Фахрие. Што најдобро готвиш ти? – Ништо, не заборавајте на тоа. Јадам чисто за да преживеам. Ја носиш бурмата. – Сакам да ја носам многу. Како ја прашавте за да ви стане жена? – Фахрие го подготвуваше мојот роденден. Сакаше да ме изненади. Се разбира дека сфатив сè. Кога дојде до неа роденденската торта, го виде прстенот и остана во шок. Таа го планираше мојот роденден и ја прашав. Штом го виде прстенот, таа почна да плаче, завршува познатиот турски актер Бурак Озчивит.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*