Фахрие Евџeн и Бурак Озџевит бројат ситно до раѓањето на синот, а еве кое име ќе го добие нивниот наследник

Брачната двојка Озчивит брои денови до раѓањето на нивниот син. Фахрие, која е во поодмината бременост и нејзиниот сакан го открија името на бебето. Двојката одлучила нивниот наследник да се вика Каран. Тие дури ги смениле и табличките на автомобилот каде напишале Кар. Интересно е дека оваа позната актерска двојка одлучила пред раѓањето на бебето да му отворат профил на Инсатграм.Ваквиот потег наиде на осуда од турската јавност, со оглед на тоа што се очекува да го користат за рекламни цели и да заработуваат од спонзори. Фахрие го потврди името на бебето и напиша на Инстграм „Те чекам ангеле мој. Каран“.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *