Фарах Зејнеп Абдула – Повеќе не правам планови за иднината!

Актерката Фарах Зејнеп Абдулах даде кратко интервју пред новогодишните празници.
Во него, таа зборуваше најмногу за својата работа и плановите за во иднина. Таа призна дека првично одбила улога во серијата Апартман на невините луѓе. Во тоа време, таа имаше многу обврски и не можеше да најде место во нејзиниот распоред за снимање на таа серија. Сепак, сè се смени преку ноќ и драматично. Таа стана слободна да избере нова работа, што се покажа како многу успешна. Поради тоа, како што истакнува Фарах, таа повеќе не се обидува да прави премногу големи планови за во иднина. Ни таа нема големи очекувања и така мисли дека е најдобра.

Фара Зејнеп Абдулах научи од нејзиниот пример и искуство дека работите можат да се променат во секунда. Промената што се случува не носи секогаш лоши работи, туку напротив нешто добро, како во нејзиниот случај.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *