Фановите на серијата Горка земја нема да ги сакаат овие информации

Денес беше потврдена информацијата, која нема да им се допадне на обожавателите на двете популарни турски серии.
Некои од следните епизоди на овие серии нема да се емитуваат според распоредот. Односно, епизодите од серијата што беа закажани за 13 и 14 јануари беа одложени за седум дена. Припадничките на понежниот пол особено нема да ја сакаат причината за одложување на епизодите. Причината зошто нема да има нови епизоди од сериите Курулуш Осман и Горка земја на 13 и 14 јануари се фудбалските натпревари што ќе се емитуваат во тоа време.

Пред и после тоа, серијата ќе се емитува по редовен распоред.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *