Фазилет во серијата има две ќерки, но во приватноста е мајка на син единец (фото)

Турската актерка Назан Кесал која моментално кај нас е актуелна по улогата на Фазилет, во серијата е мајка на две ќерки. Но во приватниот живот 49 годишната турска актерка е мајка на еден син.Таа од бракот со Ерчан Кесал во 2006 година го добива синот кој се вика Појраз. Познатата актерка ретко објавува нивни заеднички фотографии, но на профилот сепак стојат и такви од времето кога тој бил малечко детенце. Ова е Назан во приватноста и нејзното синче:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *