Уште еден скандал на снимањето на серијата Херџаи или нови лажни вести?!

Пред два месеци турските медиуми ја објавија веста за скандал на снимањето на серијата Херџаи .
Во тоа време, Акин наводно физички ја нападнал Акиноса, помошник режисер. Денес пристигнува нова приказна за нов скандал! Овој пат, некои новинари уверуваат дека Ебру Сахин е виновна за скандалот. Членовите на медиумите тврдат дека Ебру постојано доцни и се кара со сите, честопати пцуејќи. Дури и продуцентот Бану Акдениз наводно не може да ја смири, се вели во текстот. Сепак, нема конкретни докази.

Сето ова звучи како лош обид да се привлече вниманието на гледачите кон сериите. Сведоци сме дека екипата од серијата Херџаи се повеќе се распаѓа и дека многумина го напуштаат сетот..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *