Уште еден нов интересен лик во серијата Забрането јаболко! ВИДЕО

Нилпери Шахинкаја беше вклучена во серијата минатата недела со ликот Џансу. Додека на интригите со Џансу им се додава нова, развојот на настаните продолжува. Уште едно име се приклучува на Забранетото јаболко, кое продолжува со своите случувања кои постојано ја изненадуваат публиката!

Ние всушност го видовме во затворската сцена, но тааќе излезе од никаде! Нургул беше името што се појави во новиот трејлер за епизоди на Забрането јаболко, објавен во понеделник, 25 јануари!

Нургул, кого го играше Чигдем Сакарија, беше лице со кое Ендер, Шахика и Јилдиз се сретнаа во затвор. Секој посетител носи нови настани зад себе! Со провокацијата на Шахика и Ендер, Нургул ќе ја опколи главата на Јилдиз!

Нургул, која и се закани на Јилдиз да им каже на сите за нејзините затворски денови, ајде да погледнеме во Јилдиз, какви проблеми ќе донесе тоа? Во 95-та епизода, Нургул тропа на вратата на Ендер и Шахика!

Еве го првиот трејлер од 95-та епизода од серијата Забрането јаболко:

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *