Успесите на Неслихан Атагул немат лимит!

Успесите на познатата турска актерка Неслихан Атагул не престануват. Нејзината улога како Нихан во “Кара Севда” ѝ даде на актерката меѓународна популарност. Последниот успех на актерката е од како беше избрана за лице на светската позната компанијата за накит” Bvlgari”. Други познати имиња кои ги избрала оваа компанија се Ева Грин, Бела Хадид и други. Неслихан ќе биде запаметена како прва турчинка избрана од ” Bvlgari”.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*