Улаш Туна Астепе во нова серија?

Актерот Улаш Туна Астепе во моментов преговара со неколку продуценти на ТВ серии, пишува блогерот Дедикодучи Чоџук. Чоџук кој е добро запознаен со ситуацијата во светот на снимањето турски серии, рече дека Улас сè уште не потпишал договор поврзан со некои од новите проекти. Според овој блогер, Улас преговара со ТВ каналот TRT1, а идната серија би можела да биде една од нивните.

Потсетиме, каналот TRT1 во моментов работи на серијалот Trash Apartment, Barbaros, Mevlyana i Divine Order.

tvexposed.net

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *