Убав гест на актерот Каан Јилдирим

Турскиот актер Каан Јилдирим направи убав гест кога реши да поддржи една организација за човекови права.
Поточно, Каан ја поддржа фондацијата Purple Roof, која се занимава со жени кои биле жртви на насилство. Како што истакна тој, овој проблем стана премногу итен, насилството ги надминува сите граници и затоа реши да донира пари за да им помогне на жртвите.

Во последно време има многу натписи за неговиот приватен живот. Потврдена е и неговата врска со пејачката Хадисе.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*