Турскиот заводник во 46. година станува татко, дете чека со 20 години помлада девојка – ова е среќничката

Турскиот актер Оџкан Дениз наскоро за шрв пат ќе стане татко. Приновата на свет ќе ја донесе неговата млада вереница Фејза Актан.
Дури и полот на бебето е веќе познат, на свет доаѓа син, а поради својот наследник актерот е пресреќен.
Ова е жената која го освои срцето на најпосакуваниот ерген во Турција.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *