Турскиот актер Неџип Мемили заврши во болница! (ФОТО)

Актерот Неџип Мемили доживел убави моменти во претходниот период, но и една непријатна ситуација.
Неџип стана татко, а набргу после тоа заврши во болницата поради повреда. Актерот го скрши прстот, по што бил хоспитализиран и брзо бил пуштен дома. Според фотографијата што е направена во болницата, се чини дека фрактурата не го расипе расположението на Мемилија. Во наредниот период, тој ќе се врати во сетот на серијата Cukur, чие снимање ќе продолжи наскоро.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*