Турскиот актер Киванч Татлитуг потпиша рекорден договор

Според турските медиуми „Таквим“, Киванч Татлитуг потпиша нов договор.
Со овој договор, актерот ќе заработи рекордна сума пари кога станува збор за неговите договори за кариера и спонзорство. Поточно, станува збор за продолжување на веќе постојниот договор со компанијата Деним. Актерот извесен период е под договор со овој бренд, а сега истиот е продолжен и зголемена е сумата што ќе ја добие.

Според измените во договорот, Киванч Татлитуг ќе заработува вкупно еден милион евра годишно од Деним, или 8 милиони и 732 илјади турски лири. Убав дополнителен извор на приход за овој популарен актер.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*