Турска серија Sen Cal Kapimi – детали што се познати (ВИДЕО)

Серијата „Sen Cal Kapimi“ секојдневно го привлекува вниманието на медиумите во Турција и пошироко.
Оваа романтична комедија требаше да ја има својата премиера на 1 јули, но тој датум е преместен. Причината за тоа е заминувањето на првиот режисер на серијалот од проектот. На негово место сега се наоѓаат дуото Алтан Донмез и Ендер Михлар. За премиерата е одреден нов датум, кој е среда, 8 јули.

Улогата на актерската екипа е исто така добро позната. Во главни улоги се Ханде Ерчел (Еда Јилдиз во серијата) и Керем Бурсин (Серкан Болат). Покрај нив, во серијата играат и други sвезди Неслихан Јелдан, Биже Öнал, Еврим Доган, Исамил Еге Сасмаз, Анил Илтер, Мелиса Дангел, Кагри Цитанак и други.

Серијата е заснована на врската помеѓу Еда и Серкан. Еда е млада девојка која инвестираше себеси во образованието. Таа се соочува со проблем, а нејзината меѓународна стипендија за колеџ е одземена. Без неа, таа нема да може да ги продолжи студиите и ќе остане само на средно образование. Серкан и нуди стипендија, под услов да се преправа дека е заедно во наредните два месеци. Еда првично ја одбива понудата, но поради новите услови, таа е принудена да се согласи. Серкан и Еда почнуваат да доживуваат страсна, предизвикувачка врска која ќе ги натера да заборават на сè до сега. Останува да се види во која насока сè ќе се развива. Она што е сигурно е дека нè чека навистина интересна серија.

Пред да се емитува воопшто, се здоби со голема популарност на социјалните мрежи. Официјалниот профил на Инстаграм на серијата има над 100.000 следбеници.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*