Турска серија Херџаи – вести

Добра вест за фановите на серијата Херџаи.
Снимањето за новите епизоди ќе започне подоцна оваа недела. Главната звезда од серијата Ебру Шахин се врати во Истанбул и ги прави последните подготовки пред да продолжи со снимањето. Младата актерка се подготвува да отпатува за Мидјат, каде ќе продолжи работата на проектот Херџаи. Пристигнаа и неколку парчиња информации за продолжението на серијата. Една од вестите е дека ќе се појави вистинскиот татко на Рејан. Рејан и Миран, водечката двојка од серијалот оваа сезона, исто така, ќе имаат бебе, а Ферид Шетин, т.е. Зехра ќе се врати во сетот. Емитувањето на новите епизоди од серијата се очекуват да започнаТ во есен, поточно во септември кога ќе започне новата сезона.

Исто така, планирана е трета сезона од оваа популарна серија.

By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*