Турската серија Рамо ја најавува новата сезона (ВИДЕО)

Сè е подготвено за новата сезона од серијата Рамо, која не чека во наредниот период.
Серијата претрпе измени во актерската екипа, а локацијата на снимањето и акцијата беше преместена во Истанбул. Можете да видите што нè чека во продолжението и новата сезона во видео-објавата.
By: TV Exposed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*